Om disse brød kan kaldes egentlige naan-brød, kan man vist diskutere, men gode er de i hvert fald! Jeg bagte dem i går, da min dejlige mand fyrede op i den dejlige grill, og resten er så kommet i fryseren til en anden god gang. Dejligt!
Opskriften er:
1/2 pk. gær
2 dl. vand
1 æg
1 dl. tykmælk/creme fraiche
1 spk. olie
1 tsk. salt
1 tsk. sukker
1 tsk. bagepulver
ca. 600 g. mel
Bland det hele og lad det hæve i en halv time
Tryk dem til flade brød på to plader og lad dem hæve en halv time igen
Pensl dem med halv olie - halv vand
Bag dem på max styrke indtil de er lækre lysebrune
Mums, de ser gode ud. Tror jeg vil prøve at bage dem med lidt nigella frø på :-)
SvarSletMange hilsner
Birthe
De ligner lidt hjemmebagte pitabrød, gode ser de i hvert fald ud :)
SvarSlet