lørdag den 3. december 2011

3. december

Så blev det virkelig 3. december. Regnen står ned i stænger, og blæsten rusker. Det er gråt, vådt og kedeligt. Men... alt afhænger af øjnene, der ser, så handler det ikke bare om, at tænde så mange stearinlys, at 'uvejret' bliver en hyggelig baggrund for det dejlige?

Desværre kan jeg ikke bare blive indenfor, for vi drager mod Sjælland ved middagstid, hvor vi skal have et døgns tid hos mine forældre. Jeg glæder mig, men lige nu drømmer jeg om en varm, hyggelig bil, man kan pakke og køre af sted i, når man har lyst. Men SU-indtægten x 2 rækker kun til ic3-togets forsinkede, larmende fortræffeligheder, og der er man altså tvunget ud i regnvejret af flere omgange. Fra vores hjem til bussen - fra bussen til toget - fra toget til bussen - fra bussen til forældrenes hus. Gid, min paraply viser sig fra sin aller mest venlige side og ikke vælger at stritte op ad og flå mig fra side til side. Tro mig: Mange paraplyer har svigtet mig netop med denne adfærd tidligere!

Anyway, et billede af lækkerier, skal også med i dagens indlæg. Endnu engang jule-cookies - denne gang julekugler. Blå royal icing penslet med glimmer. Efter de er tørret, er de pyntet med forskelligt mønster i samme blå farve. Den lille top er lavet med hvid glasur og penslet med guld. Rigtig glædelig 3. december!

1 kommentar:

  1. Hvor er det bare nogle fine julekager du har lavet :) Og skøn ide med pakkekalenderen til plejehjemmet :)

    SvarSlet