onsdag den 6. april 2011

Er du gift?

Hvad siger du, hvis jeg siger bryllup?

Hvorfor gifter vi danskere os, når mange alligevel bliver skilt?
Er du gift? Hvorfor? Hvorfor ikke?


3 kommentarer:

  1. Uh bryllup.. Dejligt ord med masser af kærlighed og masser af dejlige romantiske planer.. :-) budgettet er dog en helt anden snak.. Kan ikke orke tanken om at bruge flere 100.000 kr på en dag, så der er jeg nok lidt tilbageholden.. :-)
    Jeg er ikke gift... endnu.. :-) min kære kæreste mangler at komme ned på knæ.. Jeg er normalt ikke så traditions bunden men lige med det med knæ er jeg rigtig tøse stædig.. Men for at han ikke risikere et nej har jeg hvisket til ham at hvis tilfældet var ude ville jeg ikke sige nej.. Så han skal bare tage sig sammen hi hi.. For mig er det vigtigt at blive gift, men ikke det vigtigste.. Hmm hvis det giver mening.. :-) Kan læse om dig at du selv er gift.. Hvorfor valgte du og blive gift?? :-)

    SvarSlet
  2. Jeg er lige blevet gift. Det var på et lille budget, og vi fik alt som vi ønskede os det, og det blev meget kreativt og personligt. Besøg mig gerne på min blog for at se hvordan det kan lade sig gøre;) Vi giftede os for at fejre kærligheden og for at få en smuk oplevelse sammen som familie.

    SvarSlet
  3. ja jeg er gift :D Ikke fordi jeg tror højt og helligt på tosomhed, forever and ever, eller den eneste ene osv. Men bare fordi at jeg herved har markeret, at jeg har valgt min mand, mine børns far og at vi skal blive sammen og følges gennem livet på godt og ondt! Det synes jeg der er noget smukt i. Jeg tror på at man skal leve sammen og samtidig hver sit liv. Jeg tror på friheden i et parfohold, friheden til at være den man er. Ikke at man skal have andre kærester sideløbende med ens man. Men at man sammen vælger hvordan man skal følges ad. Om folk så gør det ene eller det andet, det synes jeg er fint. Efter vi fik vores datter, synes jeg det var rart at blive gift. En smuk måde at sige, vi følges ad, vi samarbejder og vi klarer den sammen. Og det er fedt!!!! Derudover havde vi det dejligste, hyggelige bryllup, men det er jo kun en lille del :D

    SvarSlet