mandag den 10. januar 2011

Kager!

Jeg holder lige en pause i læsningen (overspringshandling), og vil lægge billeder af mine sidst kreerede kager på bloggen.

Den gule her, lavede jeg til min fødselsdag i november, hvor en flok piger blev sukker-forkælede. Den er med blåbærcreme og hvid chokoladecreme pakket ind i lyse mandelbunde. (Beklager det noget uklare billede)


Denne efterårskage blev lavet i anledningen af en familieweekend i slutningen af november (hvor alt efterår var væk - og jorden var overdænget med sne!) men jeg havde lige en idé, der skulle prøves af. Denne gang en videreudvikling på den hvide chokoladecreme - denne gang med lime og stadig i forening med blåbærcreme, og mellem lyse mandelbunde.


Den sidste kage i denne omgang, var en kage til vores fadder-barns (min mands nevø´s) dåb i starten af december. En rigtig drenge-kage til Jonas - selvom det nu mest var os andre, der spiste af den. Den hvide chokolade-lime-creme overlevede testen i foregående kage, men blev denne gang sat sammen med skovbær-creme, som giver en friskere smag. Stadig mellem de lyse mandelbunde. Og så var den der vist - kombinationen!


Ikke flere kager for denne gang, men når først eksamen er overstået, så skal jeg have gang i røremaskinen og sukkerierne igen. Glæder mig helt vildt...

1 kommentar:

  1. Hvor er du bare helt vildt dygtig. De er super super fine.

    SvarSlet