tirsdag den 1. marts 2011

Det vil gøre mig så glad, hvis du vil hjælpe!

Det kan du gøre ved at skrive til indlægget herunder. Hvis du har depression inde på livet - enten fordi du selv kæmper med det, eller én i din omgangskreds gør. Hvad tænker du om medicin til behandling? Og har du måske set "Lykke" på DR? Jeg vil elske at høre fra dig - høre din mening!

3 kommentarer:

  1. Medicin og motion har reddet min mor ud af sin depression. Jeg kan kun snakke godt for pillerne, hvis ikke de havde reddet hende, så ved jeg hvad det hele havde endt i.
    Jeg håber du finder en vej ud af det, ved det er en lang sej kamp. Men det man ikke knækker af, tror jeg på gør en stærk.

    Knus og tanker fra Sanne

    SvarSlet
  2. Det er de færreste der kan klare sig igennem en depression uden at få nogen former for medicin.. Når det er sagt så er medicin alene ikke nogen holdbar løsning! Men det er svært at sige noget generelt fordi det er så personligt.. Jeg tager selv medicin for depression hver eneste dag og var selv meget imod det i starten indtil min læge spurgte mig: "Hvis jeg nu fortalte dig at du havde sukkersyge og skulle tage insulin resten af dit liv, ville du så osse sige nej til det?".. Det er vigtigt at forstå at selvom en depression føles som noget psykisk, så er der i langt de fleste tilfælde tale om at hjernens signalstoffer er i uorden! Og dem kan man for det første ikke danne flere af og for det andet ikke spise sig til gennem kosten! Derfor er det rigtig tit nødvendigt for at komme oven på igen! Men derfor er det selvfølgelig okay at være kritisk, man skal jo ikke proppe sig med alverdens ting og sager! Men det er helt klart en hjælp til at komme nemmere, hurtigere og mere styrket ud på den anden side! Jeg synes du skal få dig en rigtig god snak med din læge omkring dine tanker i forhold til medicinen, det kan tit hjælpe til at få det lidt afmystificeret :) Jeg håber du kan bruge denne smøre til noget! Og du må altså hjertens gerne sende mig en mail på blaamejsen@sol.dk, hvis der er noget du gerne vil spørge om :) Og ja jeg ser Lykke og synes den er herlig! Og selvom jeg ikke synes den giver et særlig godt indblik i hvordan det er at have en depression så synes jeg den er et fint første skridt på vejen til at nå en forståelse!
    De bedste hilsner Mejse

    SvarSlet
  3. Og nu så jeg så lige at det er i forbindelse med dit studie, så behøver du ikke snakke med din læge ;) Men skriv endelig hvis du har flere spørgsmål :)

    SvarSlet